lördag 30 juli 2011

Det globala medvetandet

För er som tror och framförallt VET att man kan ändra på den fysiska världen med hjälp av tankekraften så kommer nedanstående låta väldigt logiskt. Men för er andra kommer det låta totalt omöjligt.

Det finns forskare som har placerat ut slumpgeneratorer världen över. Tänk dig att du flippar ett mynt 100 gånger. Det mest troliga resultatet blir ungefär 50-50 på vardera sida. Dessa slumpgeneratorer slumpar nummer, antingen en 1:a eller en 0:a. Den slumpar 200 nummer i sekunden. Oftast har dessa generatorer ett utslag på 50-50 med en liten avvikelse, men ibland får den utslag som uppåt 80-20 om inte mer.

De gånger den får större avvikelser är när det har hänt någon stor katastrof i världen. När prinsessan Diana dog, vid påvens begravning, tågattentatet i Madrid. Alla dessa katastrofer kunde registreras av dessa slumpgeneratorer.

Men den 11:e september 2001 så sköt slumpgeneratorerna i höjden och visade nästan enbart samma resultat. Det som är extra märkbart är att de sköt i höjden flera timmar innan första planet krascha.

Forskare tror att detta har med att göra vår iniutiva förmåga som ofta ligger i vårt undermedvetna. När vi tänker eller känner något starkt så KAN vi ändra på den fysiska världen. När så otroligt många tänkte och kände samma sak vid och efter katastrofen så ändrade vi utgången på slumpgeneratorernas resultat.

Tänk på detta när du verkligen vill något! Känn att du kan skapa och ändra saker i den fysiska världen med ditt sinne. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Vi är alla en och samma varelse, vi är alla en del av universum.

Här finns en kort video som handlar om det globala medvetandet.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar