fredag 5 augusti 2011

Hjärnvågor - Vad vågar din hjärna?

Det finns 4 olika hjärnvågor som är de vanligaste. Många tror säkert "Jaha, vad trevligt. Lite information om hjärnvågor." Men det ska också påpekas att man kan själv påverka och ändra sina hjärnvågor på ett medvetet sätt. Det är därför jag informerar om de olika hjärnvågorna.
Vilken frekvens vill du ligga på?



Beta:
De allra flesta människor lever hela sitt vakna liv i bara en av dessa våglängder.
Och de är den minst effektiva våglängden för att utnyttja tankekraften.

Den är bra för att genomföra saker, men dålig för intelligenta tankar. Största orsaken till att många lever i detta tillstånd är för att de hela tiden är rädda eller oroade över något. Dessa blir ofta påverkade av allt omkring oss som gör oss rädda och som ger oss dåliga känslor.

Alpha:
Den mest effektiva frekvensen för tankar. Den här frekvensen ger dig en massa kreativitet och fantasi. Denna frekvensen ger dig mindre negativa tankar och minskar alla dåliga känslor. Gör dig mindre stressad och höjer din intuition. Ger dig bättre minne och inlärningsförmåga. Får dig att kommunicera bättre med andra.

Theta:
Ett tillstånd av starka känslor. Alpha och Theta tillsammans kan ge dig en superinlärningsförmåga. Något som innebär att du lär dig saker otroligt enkelt och snabbt. Barn har ofta mycket mer Theta än vuxna har. De är dessa vågor som gör att de säger precis vad de tänker och lever utan rädsla för att testa nya saker. Detta tillstånd ger dig även ökad förmåga för telepati och remote viewing.

Delta:
Anses vara den omedvetna delen av det vi tänker. Vi är ofta i detta tillstånd i djup sömn. En del som uppnår detta tillstånd i vaket tillstånd. Dessa har ofta stark intuition och starka psykiska krafter. Denna frekvens kan också få dig att läka ditt sinne och din kropp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar